Boende

vandrarhemsrumBoka boende online!

Som vandrarhemsgäst på Tofta Gård bor man i hemtrevliga rum med tillgång till självhushållskök. Det finns rum med 2, 3 och 4 bäddar. I många rum finns det handfat. Dusch och toalett delas av 2 – 3 rum.

Du kan välja att enbart hyra ett rum för natten eller att boka till lakan & handduk, bäddad säng, badrock och/eller avresestädning. Under sommaren går det också att boka frukost i serveringen. Vi har några spjälsängar för utlåning (bokas i förväg) och det finns hårfön, tvättstuga, utrustning för strykning och gästdator att använda. Vi är anslutna till Svenska Turistföreningen (STF) via franchiseavtal.

Klicka här för att se en film om oss!

Totalt finns det 80 bäddar i 32 rum fördelade på de olika byggnaderna på gården. Huvudbyggnaden, Annexet, Brygghuset, Stallet, Källaren och två småstugor. Många av rummen tillhör de äldre delarna av gården och har därmed varierande storlek, takhöjd och trösklar. Inget rum är det andra likt! I varje hus, förutom i småstugorna, finns självhushållskök, duschar och toaletter.

I småstugorna finns det bäddar och ett pentry. För att använda dusch, toalett och ett större kök får man gå utomhus några meter till huset Källaren. Småstugorna och Källaren är enbart öppna sommartid.

Vår senaste tillskott är stugan Tofta de Luxe – ett hus med eget pentry, dusch och toalett där 2-4 personer som känner varandra väl bor bra.

tofta de luxe 1tofta de luxe 2tofta de luxe 3

 

 

 

 

 

 IMG_8436

Boka boende online!

Priser för boende

Rumstorlek Medlem i STF Ej medlem i STF
Rum med 2 bäddar 570:- 670:-
Rum med 3 bäddar 620:- 745:-
Rum med 4 bäddar 720:- 870:-
Tofta De Luxe 970:- 1070:-
Budgetrum för 1-2 personer 390:- 450:-
Husdjursrum för 2 personer (går endast att boka direkt hos oss) 450:- 500:-

Övriga tjänster

Frukostbuffé, 15/6 – sista söndagen i augusti
Vuxen 90:-
Barn, upp till 12 år 5:- x antal år
Hyra av sänglinne och handduk 110:-/person
Sängen bäddad inkl hyra av sänglinne och handduk 225:-/person
Badrock 60:-/person
Städning vid avresa 110:-/rum

 

Bra att veta

  • Incheckning sker kl 16-19 på ankomstdagen och utcheckning kl 8-11 på avresedagen.
  • Vid avresa ska respektive rum städas av de gäster som bott där, om inte annat överenskommits.
  • Lakan och handduk medtages eller hyrs från oss för 100 kr/person
  • Våra kök är utrustade för matlagning av familjekaraktär. Utrustning som finns i köken är avsedd att användas i anslutning till respektive kök.

Betalning

  • Privatpersoner som bokar sin vistelse direkt hos oss tidigare än 10 dagar före ankomst betalar kostnaden för boendet, samt ev bokad frukost, städning och lakan i förskott. Bekräftelse med belopp,bankgironummer och sista dag för betalning skickas till den som bokar. Ev tillägg betalas vid ankomst.
  • Övriga bokningar för privatpersoner betalas vid ankomst.

Avbokning

  • För vistelse som bokats tidigare än 10 dagar före ankomst kan avbokning göras fram till kl 18.00 sju dagar före ankomst. Tidigare inbetalt belopp, minus en expeditionsavgift på 150:-/rum betalas då tillbaka.
  • För övriga bokningar kan avbokning göras utan kostnad fram till kl 18.00 dagen före ankomst.