Konferenser & Grupper

Oavsett om du planerar en konferens med jobbet, ska åka på läger, vill umgås med dina närmaste vänner eller träffa hela släkten kan Tofta Gård på västra Orust i hjärtat av Bohuslän vara en bra mötesplats.

Hos oss kan ni välja att bo som grupp med självhushåll eller låta oss ta hand om er med helpension! Fiskelägen, klippor och allt som är speciellt för den svenska västkusten finns nära och Toftas stora gräsmatta är perfekt för egna aktiviteter.

 

På Tofta Gård erbjuder vi konferenser i en naturnära miljö som ger möjlighet till kreativt skapande och utrymme för reflektion och avkoppling. Läs mer om våra konferenspaket med helpension.

 

Tofta Gård är en populär plats för många olika typer av grupper:

 

vindenOm ni väljer att vi ska laga maten så tillagas och serveras den i vår egen restaurang. Grupp- & konferensgäster som äter middag i restaurangen har tillgång till sällskapsrum med öl- och vinförsäljning efter middagen.

Som gäst bor man i hemtrevliga rum på vandrarhemmet. Dusch och toalett delas av 2-3 boenderum, i många rum finns handfat.

Ett bra möte blir ofta ännu bättre om det innehåller avbrott som ger möjlighet till nya intryck och reflektioner. I samarbete med lokala aktivitetsarrangörer hjälper vi till att sy ihop ett program som passar er, några förslag finns här.