Mat & Restaurang

Kom och smaka på Bohuslän!

På Tofta Gård älskar vi mat och dryck! Här erbjuder vi en hemtrevlig känsla likväl i miljö och inredningen som hos vår personal. Våra kockar arbetar hårt för att ge dig som gäst det allra bästa. Eftersom vi är nära havet på västkusten serverar vi gärna fisk och skaldjur, men är inte sämre på kött eller vegetariskt. Det finns många lokala leverantörer av härliga råvaror i vår omgivning.

Till måltiden rekommenderar vår sommelier gärna drycker med eller utan alkohol. Vår förhoppning är att varje gäst, ny som gammal, skall bli positivt överraskad under besöket.

restaurangRestaurangen finns i bottenvåningen av huvudbyggnaden, som är från 1700-talet. De flesta platserna finns på glasverandan. Sommartid öppnas fönstren och dörrarna för att släppa in känslan av att vara nära naturen!

Det finns plats för 80 matgäster i restaurangen, alternativt 70 personer som har gott om plats för att gå runt och välja maträtter från en buffé. Grupper som behöver flera platser serverar vi gärna måltider på Logen eller i La’gårn.

Under större delen av året öppnar vi gärna resturangen om ni är minst 15 personer som bokar en måltid. Läs mer om våra middagsmenyer.

frukostFrukostbuffé

En härlig frukost bestående av bl a kaffe, te, juice, färskt bröd, pålägg, ägg, fil, yoghurt. Frukosten serveras mellan 8.00 och 10.00 från den 15 juni till sista söndagen i augusti.

Den kostar 90 kr/person för vuxna och 5 kr x antal år/person för barn, upp till 12 år. Bokas i receptionen kvällen innan.

 

Servering till konferenser och andra grupper

Konferenser, grupper och andra sällskap serverar vi gärna både frukost, lunch och middag under hela den tid av året som vi har öppet. Minimiantal 15 personer, vi behöver er beställning senast en vecka före ankomst. Läs mer om våra middagsmenyer.

 

Cateringhemlagat

Det går också bra att beställa måltider från Tofta Gård som catering till närområdet. I samband med beställning kan du också hyra glas, porslin, bestick, bord, stolar och annat som du behöver för festen. Läs mer om catering.

Välkomna till oss!!!