previous arrow
next arrow
Slider

Arbeta med oss på Tofta Gård!

Vi söker några duktiga medarbetare som vill jobba extra med servering och assistans i köket.

Vi söker dig som vill arbeta med servering vid bröllop, fester och större middagar. Det är en fördel om du har grundläggande serveringskunskaper. Om du är nyfiken och vill lära mer inom de områden vi jobbar med så finns det stora förutsättningar till mera arbetstid. Vi söker dig som bor i närområdet. Det är ont om allmänna kommunikationer på västra Orust och därför behövs körkort och tillgång till bil för att det ska fungera att arbeta här.

Om oss
Tofta Gård Vandrarhem & Konferens finns längst ut på västra Orust. Under sommaren är vandrarhemmet fyllt med semesterfirande gäster. Under våren och hösten har vi många bröllopsarrangemang och andra stora fester & grupper. Vi arbetar för att vara en rökfri arbetsplats.

Vi ser fram emot att få din ansökan eller frågor via mail till info@toftagard.se så snart som möjligt! /Varma hälsningar Mia&Hans

Kontaktuppgifter

Tofta Gård Orust

Stockenvägen 25

474 92 Ellös

GPS-koordinater: N58.153854°, E11.430802°

Tel: +(46)304 – 503 80

Mail: info@toftagard.se

Vi finns 80 km från Göteborg och 45 km från Uddevalla

Hitta hit – med bil

Följ skyltar från E6 mot Orust/Tjörn och väg 160. Vid Varekils korsväg, sväng mot Ellös. Efter ca 15 km sväng vänster och följ skyltar mot Stocken. 1 km innan Stocken följ skylt Tofta Gård till höger och du är framme.

Här finns vi