previous arrow
next arrow
Slider

Sov skönt på Tofta Gård

Som vandrarhemsgäst på Tofta Gård bor man i hemtrevliga rum med tillgång till självhushållskök. Totalt finns det 80 bäddar i 32 rum fördelade på de olika byggnaderna på gården – Huvudbyggnaden, Annexet, Brygghuset, Stallet, Källaren och några småstugor!

Många av rummen tillhör de äldre delarna av gården och har därmed varierande storlek, takhöjd och trösklar. Inget rum är det andra likt! I varje hus, förutom i småstugorna, finns självhushållskök, duschar och toaletter.

Det finns rum med 2, 3 och 4 bäddar. I många rum finns handfat. Dusch och toalett delas av 2 – 3 rum.

I småstugorna finns det bäddar och ett pentry. För att använda dusch, toalett och ett större kök får man gå utomhus några meter till huset Källaren. Småstugorna och Källaren är enbart öppna sommartid. I en av stugorna går det bra att ha med husdjur.

Tofta de Luxe – är ett hus med eget pentry, dusch och toalett där 2-4 personer som känner varandra väl bor bra.

Du kan välja att enbart hyra ett rum för natten eller att boka till lakan & handduk, bäddad säng, badrock och/eller avresestädning. Under sommaren går det också att boka frukost i serveringen. Vi har några spjälsängar för utlåning (bokas i förväg) och det finns hårfön, tvättstuga & utrustning för strykning att använda. Vi är anslutna till Svenska Turistföreningen (STF) via franchiseavtal.

Exempel på tvåbäddsrum

Priser för boende

Efter god sömn serveras frukost

En härlig frukost bestående av bl a kaffe, te, juice, färskt bröd, pålägg, ägg, fil, yoghurt. Frukosten serveras mellan 8.00 och 10.00 från den 15 juni till sista helgen i augusti.

Den kostar 110 kr/person för vuxna och 5 kr x antal år/person för barn, upp till 12 år. Bokas i receptionen kvällen innan.

Bra att veta

Incheckning sker kl 16-19 på ankomstdagen och utcheckning kl 8-11 på avresedagen.

Vid avresa ska respektive rum städas av de gäster som bott där, om inte annat överenskommits.

Lakan och handduk medtages eller hyrs från oss för 110 kr/person

Våra kök är utrustade för matlagning av familjekaraktär. Utrustning som finns i köken är avsedd att användas i anslutning till respektive kök.

Betalning

Privatpersoner som bokar sin vistelse direkt hos oss tidigare än 10 dagar före ankomst betalar kostnaden för boendet, samt ev bokad frukost, städning och lakan i förskott. Bekräftelse med belopp,bankgironummer och sista dag för betalning skickas till den som bokar. Ev tillägg betalas vid ankomst.

Övriga bokningar för privatpersoner betalas vid ankomst.

Avbokning

För vistelse som bokats tidigare än 10 dagar före ankomst kan avbokning göras fram till kl 18.00 sju dagar före ankomst. Tidigare inbetalt belopp, minus en expeditionsavgift på 150:-/rum betalas då tillbaka.

För övriga bokningar kan avbokning göras utan kostnad fram till kl 18.00 dagen före ankomst.

Exempel på fyrbäddsrum

Boka online

Välkomna!

Kontaktuppgifter

Tofta Gård Orust

Stockenvägen 25

474 92 Ellös

GPS-koordinater: N58.153854°, E11.430802°

Tel: +(46)304 – 503 80

Mail: info@toftagard.se

Vi finns 80 km från Göteborg och 45 km från Uddevalla

Hitta hit – med bil

Följ skyltar från E6 mot Orust/Tjörn och väg 160. Vid Varekils korsväg, sväng mot Ellös. Efter ca 15 km sväng vänster och följ skyltar mot Stocken. 1 km innan Stocken följ skylt Tofta Gård till höger och du är framme.

Här finns vi