Klassresa & konfirmandläger

För skolklasser i grundskolan och konfirmandläger har vi två olika specialpaket.

Läs mer

Boende med måltider i vår restaurang

I ett dygns vistelse ingår: en frukost, en lunch, en middag och ett kvällsfika samt en gemensam samlingslokal. Boende i flerbäddsrum i ett eller flera hus på gården. Lakan medtages eller hyrs från oss och boenderummen städas av gruppen vid avresa. Pris: 595 kr/person och dygn.

Boende med självhushåll

Gruppen har tillgång till ett eget kök med matplats för alla, max 40 personer. Boende i flerbäddsrum i ett eller flera hus på gården. Lakan medtages eller hyrs från oss, boenderummen och det gemensamma köket med matplats städas av gruppen vid avresa. Pris: 200 kr/person och dygn.

Incheckning kan ske från kl 16 och utcheckning senast kl 11 på avresedagen.

Bokningsavgift: Första nattens boende betalas inom 20 dagar efter bokning.

Idrottsläger

På Orust finns det härligt gröna fotbollsplaner & golfbanor!

Vi erbjuder dig och ditt lag ett inspirerande träningsläger på Tofta Gård. Vi är ett vandrarhem anslutet till Svenska Turistföreningen som har en restaurang med gott renome och är sedan många år också en välkänd konferensanläggning.

Läs mer

Förslag på upplägg

Dag 1

Ankomst, Träningspass

Lunch – Tvårätters middag

Dag 2

Två träningspass (ev träningsmatch)

Frukost – Lunch – Tvårätters middag

Ev. aktivitet

Dag 3

Ett träningspass

Frukost – Lunch

Boende i två- eller flerbäddsrum. Sänglinne, handuk och avresestädning av boenderummen ingår.

En samlingslokal för gruppen ingår.

Pris för logi och mat

1 600 kr/pers för vuxna (1 800 kr fred till sönd)

1 200kr/pers för juniorer upp till 15 år (1 400 kr fred till sönd)

Hyra för planer och ev domararvode alternativt greenfee  och instruktör tillkommer

Frågor och bokningar 

Vi anordnar gärna olika aktiviteter som båtutflykt, bad i badtunna och bastu, besök på Göksäter (vårt eget Ullared), olika aktiviteter för teambuilding, skytte mm.

För att göra er vistelse hos oss så bra som möjligt har ni under hela vistelsen hos oss er egen privata guide, Pär Holmqvist – i fotbollskretsar en gammal välkänd profil. Han bokar planer, ordnar träningsmatcher, fixar föreläsningar och tar hand om allt det praktiska under er vistelse. Om ni vill spela golf så finns Orust GKs pro Stig Eriksson tillgänglig för bokning av träningsbana och tider på Orust GKs vackra bana.

Om du har frågor kontakta oss på telefon 0304-503 80 eller info@toftagard.se.

Grupper med självhushåll

För grupper med upp till 40 deltagare som vill ha möjlighet att laga mat och äta tillsammans på egen hand erbjuder vi ”Eget hus”. Ni får då tillgång till ett helt eget kök med matplats i lagom storlek.

Ni bor i två- eller flerbäddsrum, främst i det hus där ni har köket. Behövs flera platser så lägger vi till rum i ett eller flera andra  hus på gården.

Läs mer

Pris:

Vuxen 365 kr/person och natt. Tillägg för ev enkelrum 150 kr/person och natt

Barn 180 kr/person och natt (3 till 15 år). Barn under 3 år som behöver egen säng betalar samma pris

OBS! Under perioden 15 juni – sista söndagen i augusti är förutsättningen för bokning av eget hus att gruppen beställer frukost i vår restaurang. Pris: 90 kr/person och dag för vuxna resp 5 kr x antal år/dag för barn.

Det går också bra att boka gemensam frukost, lunch eller middag i vår restaurang om ni är minst 15 personer.

Incheckning kan ske från kl 16 på ankomstdagen. Utcheckning kl 11 på avresedagen.

Om det finns plats på gården kan grupp få tillgång till kök och matplats tidigare alt stanna längre mot en avgift på 70 kr/person och dag.

Priserna gäller inkl moms för privatpersoner och exkl moms för företag. Minsta antal per grupp är 8 personer i tvåbäddsrum.

Upplägget ”Eget hus” är inte tänkt för att arrangera fester. Vill ni ordna fest på egen hand så finns lokalen Svanvik på andra sidan vägen, den ägs och drivs av Föreningen Stocken, www.foreningenstocken.se. Vi levererar gärna mat som catering till den lokalen.

Kontaktuppgifter

Tofta Gård Orust

Stockenvägen 25

474 92 Ellös

GPS-koordinater: N58.153854°, E11.430802°

Tel: +(46)304 – 503 80

Mail: info@toftagard.se

Vi finns 80 km från Göteborg och 45 km från Uddevalla

Hitta hit – med bil

Följ skyltar från E6 mot Orust/Tjörn och väg 160. Vid Varekils korsväg, sväng mot Ellös. Efter ca 15 km sväng vänster och följ skyltar mot Stocken. 1 km innan Stocken följ skylt Tofta Gård till höger och du är framme.

Här finns vi