Klassresa & konfirmandläger

För skolklasser i grundskolan och konfirmandläger har vi två olika specialpaket. Ett där måltiderna serveras i vår restaurang och ett där gruppen har tillgång till ett självhushållskök.

Läs mer

Boende med måltider i vår restaurang
I ett dygns vistelse ingår: en frukost, en lunch, en middag och ett kvällsfika samt en gemensam samlingslokal. Boende i flerbäddsrum i ett eller flera hus på gården. Lakan medtages eller hyrs från oss och boenderummen städas av gruppen vid avresa. Pris: 650 kr/person och dygn.

Boende med självhushåll
Gruppen har tillgång till ett eget kök med matplats för alla, max 35 personer. Boende i flerbäddsrum i ett eller flera hus på gården. Lakan medtages eller hyrs från oss. Boenderummen och det gemensamma köket med matplats städas av gruppen vid avresa. Pris: 230 kr/person och dygn.

In- & utcheckning:
Incheckning och tillgång till rummen och andra utrymmen som tillhör gruppens bokning kan ske från kl 16 på ankomstdagen och utcheckning senast kl 11 på avresedagen. För grupp som vill komma tidigare och/eller resa senare tillkommer en dagavgift på 80 kr/person och dag. Avstämning om tidig ankomst respektive senare avresa är möjligt görs innan ankomst.

Betalning:
Första nattens boende betalas inom 20 dagar efter bokning. Slutbetalning sker gemensamt under besöket.

Idrottsläger

På Orust finns det härligt gröna fotbollsplaner & golfbanor tidigt på våren!

Vi erbjuder dig och ditt lag ett inspirerande träningsläger på Tofta Gård, med måltider serverade i vår restaurang och tillgång till samlingslokaler

Läs mer

Förslag på upplägg

Dag 1
Ankomst, Träningspass
Lunch + Tvårätters middag

Dag 2
Två träningspass (ev träningsmatch)
Frukost + Lunch + Tvårätters middag
Ev. aktivitet

Dag 3
Ett träningspass
Frukost + Lunch

Boende i två- eller flerbäddsrum. Sänglinne, handuk och avresestädning av boenderummen ingår

En samlingslokal för gruppen ingår

Pris för logi och mat

1 600 kr/pers för vuxna (1 800 kr fred till sönd)
1 200kr/pers för juniorer upp till 15 år (1 400 kr fred till sönd)

Hyra för planer och ev domararvode alternativt greenfee  och instruktör tillkommer

Frågor och bokningar 

Vi anordnar gärna olika aktiviteter som båtutflykt, bad i badtunna och bastu, besök på Göksäter (vårt eget Ullared), olika aktiviteter för teambuilding, skytte mm.

För att göra er vistelse hos oss så bra som möjligt har ni under hela vistelsen hos oss er egen privata guide, Pär Holmqvist – i fotbollskretsar en gammal välkänd profil. Han bokar planer, ordnar träningsmatcher, fixar föreläsningar och tar hand om allt det praktiska under er vistelse. Om ni vill spela golf så finns Orust GKs pro Stig Eriksson tillgänglig för bokning av träningsbana och tider på Orust GKs vackra bana.

Om du har frågor kontakta oss på telefon 0304-503 80 eller info@toftagard.se.

Grupper med självhushåll

För grupper med upp till 35 deltagare som vill ha möjlighet att laga mat och äta tillsammans på egen hand erbjuder vi ”Eget hus”. Ni får då tillgång till ett helt eget kök med matplats i lagom storlek.

Läs mer!

För privatpersoner och föreningar gäller bokningsregler för grupper. För företag gäller Visitas regler.

Kontaktuppgifter

Tofta Gård Orust

Stockenvägen 25

474 92 Ellös

GPS-koordinater: N58.153854°, E11.430802°

Tel: +(46)304 – 503 80

Mail: info@toftagard.se

Vi finns 80 km från Göteborg och 45 km från Uddevalla

Hitta hit – med bil

Följ skyltar från E6 mot Orust/Tjörn och väg 160. Vid Varekils korsväg, sväng mot Ellös. Efter ca 15 km sväng vänster och följ skyltar mot Stocken. 1 km innan Stocken följ skylt Tofta Gård till höger och du är framme.

Här finns vi