Jobba med oss

Tofta Gård Vandrarhem & Konferens finns längst ut på västra Orust. Under sommaren är vandrarhemmet fyllt med semesterfirande gäster. Under våren och hösten har vi många bröllopsarrangemang och andra stora fester & grupper.  Vi söker dig som bor i närområdet. Det är ont om allmänna kommunikationer på västra Orust, därför behövs körkort och tillgång till bil för att det ska fungera bra att arbeta här. Vi arbetar för att vara en rökfri arbetsplats.

Inför säsongen 2018

Söker vi tre personer som har erfarenhet av att förbereda och servera frukost till större sällskap samt har arbetat med lokalvård.  Du kommer att arbeta med frukostservering och städning av boenderum samt allmänna utrymmen på gården. Är du nyfiken och vill lära mer så finns det chans till mera arbetstid, t ex servering på middagar, assistera kocken i köket och/eller arbeta i receptionen. Tjänsterna innebär extraanställning april, maj, september. Timanställning på schema juni, juli, augusti. Kontakta gärna oss för mer information. Välkommen att skicka ansökan via mail.

 

Vi söker också dig som vill jobba extra med servering eller tillsammans med kocken i köket. Vi har många trevliga bröllop, fester, middagar och andra aktiviteter bokade för säsongen och då behöver vi förstärka med extrapersonal för förberedelser och genomförande. Kontakta gärna oss för mer information. Välkommen att skicka ansökan via mail.